Modno šiviljstvo Happy End se s šivanjem kakovostnih oblačil po meri vse bolj uveljavlja tudi v drugih krajih osrednje Slovenije, predvsem v prestolnici. Da bi se približali strankam, v Ljubljani odprejo salon.

V Ljubljano na pomerjanje trikrat tedensko

To je bila dolgoletna želja lastnice Vlaste Wagner Gruden, saj je večina dam, ki so nosile oblačila znamke Happy End, prihajala iz Ljubljane. Trikrat tedensko je v Ljubljano na pomerjanje pripeljala oblačila, šivanje po meri pa je še vedno potekalo v delavnici na Vrhniki.

Poleg poslovne mode še poročne obleke

V tem času so v modnem šiviljstvu Happy End poleg poslovne mode uspešno razvijali še eno vejo šiviljske dejavnosti – šivanje poročnih oblek, od preprostih, vse do elegantnih in glamuroznih. Poročne obleke znamke Happy End so nosile številne znane Slovenke in krasile naslovnice slovenskih revij. Poročno obleko pod svojo znamko je nosila tudi šiviljska mojstrica Vlasta.

V šiviljstvu Happy End se še danes le redko pohvalijo z imeni znanih strank, saj jim diskretnost veliko pomeni, hkrati pa verjamejo, da so kakovostno sešiti izdelki po meri in prilagojene vsakemu posamezniku, dovolj prepričljivi, da se stranke vračajo več let, nekatere desetletja in šiviljstvo priporočajo tudi svojim prijateljem in znancem.