Šivanje po meri

Šivanje po meri

Šivanje po meri – poslovna moda

V modnem salonu Happy End lahko vedno izbirate med že izdelanimi kosi oblačil, ki vam jih po potrebi prikrojimo, ali pa se pri nas oglasite zgolj z idejo, kaj potrebujete oziroma kakšen kos oblačila si želite, saj je šivanje po meri je naša primarna dejavnost.

Ustvarjamo moderna ženska oblačila, dnevno uporabna, nekatera s športnim pridihom, druga s pridihom elegance. S kakovostnim in natančnim šivanjem po meri prilagojenim vašemu osebnemu stilu, se boste v naših oblačilih vedno počutili udobno in samozavestno.

Pri nas je vedno na voljo pestra izbira najnovejšega kakovostnega italijanskega blaga, uveljavljenih proizvajalcev, po dostopnih cenah. Za šivanje po meri lahko prinesete tudi svoje blago.

Kolekcija YOUNG – mladostno, unikatno

Pod blagovno znamko YOUNG so na voljo modni kosi, za dame in dekleta različnih generacij, ki ne želite strogo ločevati med poslovno in prostočasno garderobo in želite mladostnejših kosov, v katerih boste še vedno zgledali urejeni.

Šivanje po meri pod znamko YOUNG vodi mlada modna oblikovalka Nives Gruden, ki prepriča tudi vse trajnostno ozaveščene ljubitelje mode ─ iz kosov, iz katerih v modnem salonu Happy End ne morejo več izdelati oblačil v celoti, z veliko mero kreativnosti, kombiniranjem različnih tkanin, vzorcev in krojev sešije nov, unikaten, a še vedno dnevno uporaben kos oblačila. Za vse, ki v široki ponudbi enakih izdelkov, želite prepričati s svojo izvirnostjo.

Obleke za posebne priložnosti

Po meri sešijemo tudi svečana oblačila za različne priložnosti, kot so posebni poslovni dogodki, poroke, valete, mature in druge.

Za potrebe glasbenih in drugih odrskih nastopov po meri sešijemo tudi avantgardna oblačila.

Modni dodatki

V našem salonu najdete tudi razne modne dodatke, kot so torbice, pasovi, šali, rute in nakit, vedno pa so na voljo tudi lepi kosi pletenin italijanskih proizvajalcev, s katerimi lahko dopolnite oblačila sešita po meri.

Strankam vedno tudi svetujemo, kako se oblačila nosi in s kakšnimi kosi oblačil in modnimi dodatki se lahko kombinirajo in tako poskrbimo za vaš celovit izgled. Z veseljem vam pomagamo urediti tudi vašo garderobo.