Leta 2017 Happy End obeležuje že tretje desetletje uspešnega delovanja. Ob tem prelomnem trenutku Vlasta Wagner Gruden razveseljuje misel in potrditev poslanstva, da z oblačili izdelanimi po meri in modnimi dodatki, uspešno odgovarja na potrebe številnih uspešnih dam v Sloveniji po ustvarjanju njihovega lastnega celovitega modnega izgled.

Naslednica družinske obrti z mladostnejšo znamko Happy End YOUNG

Timu se pridruži tudi hči Nives Gruden, diplomirana dizajnerka, ki je ljubezen do kreiranja oblačil prevzela po mami. S svojo znamko Happy End YOUNG nagovarja dame in dekleta različnih generacij, ki ne želijo strogo ločevati med poslovno in prostočasno garderobo, si želijo mladostnejših kosov, v katerih pa so še vedno videti urejene. Z veliko mero kreativnosti vstopa tudi na področje trajnostne mode, saj iz manjših kosov blaga, iz katerih ne morejo več izdelati oblačil v celoti, sešije nov, unikaten, a še vedno dnevno uporaben kos oblačila.

Happy End s skupino Muff prvič na Emo

Blagovna znamka Happy End uspešno sodeluje tudi s slovenskimi glasbeniki in se prvič predstavi tudi na Emi, slovenskem tekmovanju za pesem Evrovizije. Pevka skupine Muff ob predstavitvi pesmi Let Me Be nosi elegantno večerno rdečo obleko, na katero so v šiviljstvu ročno izdelali in prišili kar 190 vrtnic iz 65 metrov blaga. Šiviljstvo in skupina so uspešno sodelovali tudi ob snemanju videospota za  pesem Nov dan in na Viktorjih ob predstavitvi pesmi Uspavanka.

Obrtna zbornica Slovenije Vlasti Wagner Gruden podeli priznanje za tri desetletja obrti

Obrtna zbornica Slovenije Vlasti Wagner Gruden ob 30. obletnici obrti podeli tudi posebno priznanje in jo skupaj z Nives Gruden povabi k soustvarjanju programa (modna revija) ob podelitvi nagrad obrtniku leta.