Urejanje garderobe

Profesionalno urejanje garderobe ─ kdaj ga potrebujete

Pregled in urejanje garderobe lahko še posebno koristi, ko imate občutek, da nimate kaj obleči, ko oblačila težko kombinirate med seboj, ko je v vaši omari polno oblačil, ki jih ne nosite, oziroma ista oblačila nosite vedno znova. Lahko se tudi po porodniškem dopustu vračate na delo in potrebujete svež začetek. Morda ste izgubili oziroma pridobili nekaj kilogramov in ne veste kaj obleči.

Obiskujete številne poslovne konference in dogodke, na katerih si želite vedno izgledati nekoliko drugače, a se vam nakupovanje vedno novih kosov oblačil ne zdi smotrno? Če prikimavate, potem je čas, za urejanje vaše garderobe.

2 uri za organizirano garderobo in številne nove kombinacije

Pregled in organizacija garderobe je koristno opravilo na vašem domu in traja približno dve uri.

Pregledamo oblačila, skupaj s čevlji in modnimi dodatki:

  • da vidite vsa oblačila, ki jih imate v garderobi,
  • da obdržimo oblačila, ki vam pristajajo in jih radi nosite ter
  • zavržemo poškodovana, prevelika ali premajhna in izrabljena oblačila ali takšna, ki niso primerna za vašo postavo.

Ustvarjamo nove kombinacije nošenja obstoječih oblačil in vas po želji fotografiramo, da bi kasneje lahko izkoristili vse nove možnosti oblačenja. Za zaključek ločimo oblačila v skupine in sistematično organiziramo vašo garderobo. Sestavimo še spisek oblačil, ki manjkajo za doseganje vaše optimalne garderobe.

Prednosti urejene garderobe

Z osvežitvijo garderobe poskrbimo, da maksimalno izkoristite oblačila, ki jih že imate in lažje pametno načrtujete vse nadaljnje nakupe z manjšim proračunom.

Obenem boste prihranili čas pri oblačenju, saj boste imeli veliko idej vsakič, ko boste odprli garderobno omaro in tako brez težav sestavili svoj videz z oblačili, ki odražajo vaš edinstven, izviren in profesionalen ali prostočasni videz.

Z vedno čisto in organizirano omaro, in spoznavanjem skrivnosti, kako pravilno skrbeti za vaša oblačila, se boste ob vsakem odprtju garderobe počutili pozitivno.