Leta 2012 je Modno šiviljstvo Happy End praznovalo 25. obletnico delovanja, ki jo je zaokrožilo z veliko samostojno modno revijo in predstavitvijo nove kolekcije oblačil.

Zgodba o uspehu majhne šiviljske delavnice

Zgodba te majhne šiviljske delavnice, ki se ukvarja s šivanjem po meri in danes zaposluje tri ljudi, se od vsega začetka bere kot pravljica s srečnim koncem. Uspešno posluje v času, ko so na voljo številni uvoženi tekstilni izdelki, od tistih cenejših, do svetovno znanih modnih blagovnih znamk, in ob dejstvu, da je svoja vrata zaprl marsikateri manjši in večji tekstilni obrat, ki se ukvarja s šivanjem po meri.

Ob praznovanju 25. obletnice samostojna modna revija

»Vlasta je s svojimi izdelki v preteklosti že sodelovala tudi na nekaterih drugih modnih revijah, res pa je, da priprava in organizacija samostojne modne revije pomeni velik zalogaj za takšen obseg poslovanja, zato Vlasti iskrene čestitke tako za izjemno modno revijo kot za 25-letni jubilej poslovanja,« so ob praznovanju obletnice zapisali v reviji Mojster, ki jo izdaja Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Bežigrad.

Nives Gruden, naslednica družinske obrti, se prvič predstavi

Na modni reviji se je s trajnostno kolekcijo predelanih že uporabljenih oblačil javno predstavila Nives Gruden, diplomirana dizajnerka, hči Vlaste Wagner Gruden, ki bo nadaljevala tradicijo družinske obrti.

Utrinke z modne revije smo zbrali v Fotogaleriji.