Pogoji poslovanja

Podatki o podjetju

Spletna stran na naslovu www.happy-end.si je v lasti družbe :

MODNO ŠIVILJSTVO VLASTA WAGNER-GRUDEN S.P. (v nadaljevanju “ponudnik” ali www.happy-end.si)
Skrajšano ime: Vlasta Wagner-Gruden s.p.
Sedež podjetja: Savska cesta 10, 1000 Ljubljana, Slovenija
Davčna številka: SI 25688863
Davčni zavezanec: Podjetje je zavezanec za plačilo DDV
Matična številka: 5956032000
Registrski organ: AJPES, izpostava Ljubljana (Datum vpisa: 01.06.1994)
TRR: SI56 0510 0801 5990 539 odprt pri Banka Intesa Sanpaolo d.d..

IBAN: SI56 1010 0003 8038 642
BIC/SWIFT: BAKOSI2X

Elektronski naslov: wagnervlasta@gmail.com
Telefonska številka: +386 (0)1 437 53 68

Ponudnik bo s potrebno skrbnostjo pri oblikovanju spletnih strani poskušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov na spletnih straneh www.happy-end.si, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi točnosti in celovitosti. Vsi uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Niti podjetje VLASTA WAGNER-GRUDEN S.P. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vse informacije, besedila in slikovna gradiva na spletnih straneh www.happy-end.si so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine, objavljene na spletnih straneh, so lahko uporabljene le s soglasjem lastnika spletnih strani oz. avtorjev vsebin/slik.

Ponudnik si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila. Pri tem ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Splošni pogoji

Splošni pogoji veljajo in se uporabljajo v okviru izvajanja dejavnosti ponudnika za vse stranke enako, razen če se s posamezno stranko pisno dogovori drugače. Splošni pogoji so v vsakokratni veljavni različici objavljeni na spletni strani www.happy-end.si.

Končna določila

V vseh cenah, objavljenih na spletni strani www.happy-end.si, je že vključen davek na dodano vrednost. Ponudnik je davčni zavezanec.

V primeru spora med strankami je za vse spore pristojno Okrajno sodišče v Ljubljani.

Veljavnost splošnih pogojev poslovanja

Splošni pogoji poslovanja veljajo od 01. 08. 2022 naprej.