Nova modna sezona in z njo pomladansko-poletja kolekcija šiviljstva Happy End je tu. Predstavljamo najnovejše modne smernice, ki jim sledimo v najnovejši kolekciji.

Pastelni toni. Zimzelena pomladanska klasika pastelnih tonov je obarvala tudi letošnjo sezono. Medsebojno kombiniranje različnih pastelnih tonov je dovoljeno.

Trenč. Klasični trenč v novi podobi je pomladni must. Pomembnik so detajli – trend mora biti moden že na pogled.

Plastika. Mehka in fina. Plastika je preplavila modne brvi. Zaradi napredovanja tehnologije, jo lahko nosimo v njeni najmehkejši in fini podobi. Poskusite z vrhnjim oblačilom. Ni za vas? Izberite torbico.

Elegantni džins. Bolj temen kot svetel, krojaško obdelan. Visoka moda je odkrila džins.

Plastenje je in. Omislite si več kosov (v pastelnih barvah) in jih nosite enega prek drugega. Za posebej moden učinek lahko izberete različne pastelne tone v enaki barvi.

Športni duh. Nova sezona v modno garderobo ponovno postavlja fitnes. Športni duh ponovno vstopa v modo. Za piko na i dodajte šik superge.

Modna prosojnost. Prosojnost je letošnjo pomlad in poletje poglaviten modni dodatek. Dovoljena so prosojna krila, obleke, plašči v kombinaciji z zakrivnim spodnjim perilom. Za poslovne priložnosti priporočamo le prosojna vrhnja oblačila – plašče in jakne. Če je za vas to preveč, izberite vsaj prosojno torbico.

O nas

HAPPY END - Modno šiviljstvo
Vlasta Wagner Gruden s.p.
Savska cesta 10
1000 Ljubljana

ID za DDV: SI25688863
TRR: SI56 1010 0003 8038 642 (B.I.S. d.d.)

Kontakt

T: +386 (0)1 437 53 68
M: +386 (0)41 732 799
E: wagnervlasta@gmail.com

Spremljajte nas